Voor allerlei schoonheidsbehandelingen in Rotterdam

Caroline's Derma en Beautycare is de plek voor al uw schoonheidsbehandelingen in Rotterdam. Van heerlijke massages of ontharing tot een pedicurebehandeling. Voor alle typen schoonheidsbehandelingen in Rotterdam kunt u bij mij terecht.

Hieronder licht ik enkele van mijn specialisaties uit, maar natuurlijk bied ik veel meer services, dus neem vooral contact op voor uw vragen.

Dermalogica behandelingen

Dermalogica is afkomstig uit Amerika en is al jaren marktleider op het gebied van professionele skin care. De producten van Dermalogica bestaan voornamelijk uit plantenextracten.

Dermalogica bevat geen kunstmatige kleur- of synthetische geurstoffen, gedenatureerde alcohol, lanoline of minerale oliën. Bestanddelen die juist populair zijn in de branche vanwege hun lage kosten, ondanks het feit dat bekend is dat deze stoffen verschillende huidproblemen kunnen veroorzaken. 

Dermalogica is zowel geschikt voor de vrouw als voor de man. Ook zijn de producten van Dermalogica goed voor het milieu en ook niet op dieren getest. De ingrediënten zijn eco-veilig en voor de hygiëne zijn de producten verpakt in tubes, zodat er geen kans is voor bacteriën.

Neoderma behandelingen

Biopeeling is een van de schoonheidsbehandelingen in mijn schoonheidssalon in Rotterdam

Neoderma is een exclusieve lijn voor de huidverzorging die “schoonheid terug naar de natuur brengt”. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele huidproblemen behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline en dierenextracten. Ook is Neoderma niet op dieren getest.

Eén van de behandelingen van Neoderma is de biopeeling ook wel bekend als de Chinese kruidenpeeling. De biopeeling kan worden toegepast bij een van de volgende huidaandoeningen:

  • Acné
  • Rosacea
  • Onzuivere, vette huid met comedonen
  • Littekens o.a. van acné
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid
  • Rimpels
  • Preventief geschikt voor alle huidtypes

Overige behandelingen

In mijn schoonheidssalon in Rotterdam bied ik verder de volgende schoonheidsbehandelingen aan:

Manicure
Uw handen krijgen een hoop te verduren, hierdoor kunnen uw handen droog worden en uw nagels in een mindere conditie raken. De perfecte remedie hiervoor is een manicure. Hierna zullen uw handen en nagels gegarandeerd weer in een perfecte conditie zijn.

Pedicure
Ook uw voeten verdienen zo nu en dan een beetje rust. Een pedicurebehandeling bij Caroline's Derma en Beautycare is dan precies wat u nodig heeft. Ik verzorg de nagels, de nagelomgeving, verwijder overtollig eelt en met een heerlijke voetmassage zorg ik ervoor dat uw voeten er weer tegenaan kunnen!

Harsen
Er zijn diverse manieren waarop u van ongewenste haartjes af kunt komen. Als specialist adviseer ik graag in overleg met u welke methode voor u het meest geschikt is, afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Van waxen tot epileren. Ik help u snel en pijnloos van ongewenste haartjes af.

Een van de schoonheidsbehandelingen van de beautysalon in Rotterdam